Voor al uw reparaties, APK, bandenwerk en vragen

Onderhoud en reparatie

 

Onderhoud op maat.
Bij Box-Inc kunt u terecht voor alle soorten onderhoud en reparatie aan uw BMW en MINI.
Onderhoud en reparatie vinden altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van BMW en MINI. Onze monteurs zijn deskundig en gedreven en bieden de beste service om uw auto in topconditie te houden.
Goed onderhoud is belangrijk om uw auto veilig, duurzaam en comfortabel houden. Hiermee verhoogt u de levensduur en voldoet uw auto aan de milieu-eisen.

Is uw auto toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt of een tussentijdse servicebeurt? Wij staan voor u klaar. Wij zullen u adviseren in de juiste keuze en zorgen voor onderhoud op maat.
Door een periodieke inspectie kunnen onze ervaren monteurs potentiële en veel voorkomende problemen voor zijn. Wij geven hierin eerlijk advies en een transparante prijsopgave, waarbij we altijd vooraf contact opnemen.
Dit zorgt voor optimaal onderhoud tegen de beste prijs. Heeft u nog fabrieksgarantie op uw auto?  Dan mogen wij uw auto onderhouden met behoud van garantie.

Is er een onverwachte reparatie nodig, dan zorgen wij voor snelle en vakkundige service.
Ook hierbij geven wij u vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Door transparante communicatie weet u vooraf wat de kosten zijn en wanneer u weer veilig de weg op kunt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons en wij helpen u graag verder.