Voor al uw reparaties, APK, bandenwerk en vragen

Coderen en programmeren

 

Coderen of programmeren, wij kunnen het voor u regelen.
Coderen is het  aanbrengen van kleine veranderingen in de software van uw auto, waarbij functies worden ontgrendeld of gewijzigd, die BMW zelf beschikbaar stelt in zijn voertuigen.  Verborgen opties worden dus aan- of uitgezet of gewijzigd.
Programmeren wordt vaak gebruikt voor grotere aanpassingen, die de manier waarop uw voertuig functioneert fundamenteel verandert.

Coderen. 
BMW en MINI leveren auto’s met de bijbehorende instellingen voor elk type auto, vaak zijn er veel meer functies mogelijk dan zijn geactiveerd. Bij coderen brengen we kleine softwarewijzigingen aan in uw auto, waarmee naar wens alle diverse functies gebruikt kunnen worden. Voorbeelden zijn de aansturing van uw kilometertellers, verlichting, navigatiesysteem, veiligheidssystemen, enz.

De aanpassingen die we hierbij doen, hebben geen gevolgen voor de fabrieksgarantie. Wij kunnen deze instellingen op elk moment wijzigen.

Programmeren.
Programmeerfuncties zijn tegenwoordig van groot belang, meestal is een vorm van (her)programmeren vereist, na vervanging van de ECU (Engine Control Unit). We doen dit via een online verbinding, zodat u over de laatste en juiste software beschikt. Voorbeelden van programmering zijn:

  • Codering en programmering van alle control units
  • CIP (Coding Individualisation Programming)
  • BMW Maatregelplan
  • Opnieuw inleren van BMW automaatbakken, na revisie

Vraag naar de mogelijkheden voor coderen en herprogrammering.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons en wij helpen u graag verder.